In de media

Op deze pagina vindt u informatie over het onderzoek in de media. 

Klik op onderstaande button ''Uitzendinding Nieuwsuur: Rouw en Corona'' voor het bekijken van een fragment van Nieuwsuur van 4 oktober 2020 waarin dr. Lonneke Lenferink vertelt over hulp en het onderzoek naar hulp bij rouw na een overlijden van een dierbare tijdens de coronacrisis. 

Klik op onderstaande button ''Interview NPO Radio 1'' voor het beluisteren van een radio interview met NPO Radio 1 van 11 oktober 2020 waarin dr. Lonneke Lenferink vertelt over het onderzoek naar online rouwbehandeling na een overlijden van een dierbare tijdens de coronacrisis.

Klik op onderstaande button ''Algemeen Dagblad Uitvaartspecial'' voor het lezen van een artikel in het Algemeen Dagblad van 28 oktober 2020 over afscheid en rouw in tijden van corona, waarin aandacht wordt besteed aan het onderzoek.

Klik op onderstaande button ''Afscheid nemen in tijden van corona'' voor het lezen van een artikel over onder andere het zoeken van professionele psychologische rouwhulp voor nabestaanden van wie een dierbare is overleden tijdens de coronacrisis, waarin wordt verwezen naar het huidige onderzoek.

Klik op onderstaande button ''Corona nazorg Zwartewaterland'' voor het lezen van een artikel over onder andere nazorg voor nabestaanden van wie een dierbare is overleden tijdens de coronacrisis, waarin u kunt lezen over het onderzoek.

 

 

Uitzending Nieuwsuur: Rouw en CoronaInterview NPO Radio 1Algemeen Dagblad UitvaartspecialAfscheid nemen in tijden van coronaCorona nazorg Zwartewaterland